Lid worden

wegens aanhoudende problemen met het contactformulier verzoeken wij u om alle e-mail te richten aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en het contactformulier niet te gebruiken

Leuk dat je er aan denkt om lid te worden van onze Scoutinggroep.

We kunnen ons voorstellen dat je eerst even een paar keer wilt komen kijken en mee doen.
Daarom mag je voordat je lid wordt eerst 3 opkomsten met de speltak van jou leeftijd mee doen.

Maak daarvoor wel eerst even een afspraak met de leiding.  
Dit kan door hiernaast naar de speltak te gaan of via het online contactformulier. Na 3 keer zal de leiding je vragen of je lid wil worden.

Wordt je lid dan zal je per e-mail van de ledenadministratie de inschrijfformulier, machtigingsformulier voor de contributie en bestelformulier voor je Scoutfit ontvangen. 

Je blijft lid totdat je je afmeld bij de ledenadministratie, of als je ouder bent geworden dan 18 jaar en geen leiding of bestuurslid wilt worden.

De lidmaatschap voor jeugdleden bedraagt € 30,00 per kwartaal.
Opzeggen kan alleen bij de ledenadministratie en dient 1 maand voor het einde van het kwartaal gedaan te worden. De ledenadministratie stuurt altijd een bevestiging terug.

Meedoenpremie

Heeft u laag inkomen dan komt u wellicht in aanmerking voor de meedoenpremie. De Meedoenpremie is in iedergeval beschikbaar in de gemeente AA & Hunze, Assen en Tynaarlo.

Via deze link vindt u meer informatie over de meedoenregeling.

Wanneer u in aanmerking komt voor de meedoenpremie kunt u via een speciale website de contributie betalen. De contributie wordt dan direct door de gemeente naar onze scoutinggroep over gemaakt en kost u helemaal niets. Neemt u wel even contact met onze penningmeester op wanneer u op deze manier betaald. Schaam u hier niet voor. 

100