Verhuur

Scoutinggroep De Zwervers is gevestigd midden in het mooie Asserbos.
Klik hier voor een kaartje om te zien waar ons terrein zich bevind.
Er is Wifi aanwezig in en rond om het gebouw.

Het gebouw


gebouw   benedenruimte    douche

Op de begane grond bevinden zich 1 speel/slaap lokaal van elk ongeveer 140 m2, een stafruimte (deze wordt verhuurd), de keuken en een toiletgroep. De keuken is voorzien van een koelkast, koffiezet apparaat, kookplaten,oven, afzuigkappen, bestek, borden en pannen voor 40 personen.

Op de eerste verdieping bevind zich één grote ruimte van ongeveer 80 m2 en de 'natte cel' met hierin twee douches, drie vaste wastafels en een toilet.

Het gebouw is voorzien van een brandmeldinstallatie.

Het terrein
Het gebouw is gelegen op een afsluitbaar terrein. Een deel van dit terrein heeft een goede grasmat en is geschikt voor kamperen. Tevens is een kampvuurplaats aanwezig. Dit alles is vanaf de openbare weg goed bereikbaar (ook met auto"s (alleen voor laden en lossen)). Door deze unieke omstandigheden, gebouw en kampeerterrein, kan de hele (Scouting)groep gezamenlijk op kamp.

Mogelijkheden
Indien uw groep niet over kampeermaterialen kan beschikken bestaat de mogelijkheid deze bij ons te huren. Ook kookuitrustingen, branders, grote pannen (tot 50 liter), vuurtonnen en dergelijke behoren tot de mogelijkheden. Daarnaast is voor onze gasten tegen een vergoeding pionierhout beschikbaar. Kortom volop mogelijkheden.

Tarieven
De tarieven zijn op aanvraag verkrijgbaar bij de verhuurder.

Meer informatie?
Om het gebouw en terrein te bezichtigen kunt u contact opnemen met onze beheerder.
Klik hier om per e-mail een afspraak te maken.

Voor informatie over huur van kampeermaterialen kunt u terecht bij onze materiaal meester.
Klik hier voor het contactformulier.

De directe omgeving

troephuis afstand  asserbos02  asserbos01

Gebouw en terrein zijn gelegen in het Asserbos aan de Johan Hoflaan 1. Een ruim 100 ha groot bos dat zich uitstekend leent voor vele spannende avonturen. Op 5 minuten lopen van ons troepgebouw is een grote eendenvijver met kinderboerderij. In de directe omgeving zijn te vinden:

  • Subtropisch zwemparadijs
  • Tennisbanen 
  • Bowling/kegelcentrum

Het centrum van Assen is binnen 10 minuten lopend te bereiken. Ook voor groepen die met het openbaar vervoer reizen is ons gebouw ideaal gelegen. Het treinstation is ook binnen loopafstand.

Assen

Assen, de moderne Drentse provincie hoofdstad heeft een breed scala aan mogelijkheden. Het provinciaal museum met de geschiedenis van "de olde Landschap", Het Ontvangershuis met z'n schitterende stijlkamers. Naast het museum en Ontvangershuis het beroemde beeldje van Bartje. Het moderne winkelcentrum biedt diverse mogelijkheden bij minder fraaie weersomstandigheden.
Website gemeente Assen

Drenthe

Rondom Assen zijn veel bezienswaardigheden te vinden. In de directe omgeving is een grote zandafgraving met zwemmogelijkheid en een apart surfgedeelte. Bij Borger (afstand 15 km) is het nieuwe Boomkroonpad. Hier kunt u op 25 meter hoogte een rondwandeling maken door de boomtoppen. Het Herinneringscentrum Westerbork vindt u op ongeveer 12,5 km afstand. Het Zuidlaardermeer nabij Zuidlaren , met zijn vele watersport mogelijkheden. De immens grote Staatsbossen en diverse hunnebedden zijn binnen bereik van de gebruikers van ons groepsgebouw. Onze beheerder zal u graag alles vertellen over de mogelijkheden om van uw kamp een hoogtepunt te maken voor de jeugdleden.