onze sponsoren

Wordt ook een sponsor van De Zwervers

De eerste opzet bestond uit het ontwerpen van sites en het hosten van deze sites. Al snel bleek er een grote vraag te zijn naar kwalitatieve maar betaalbare hosting. In juli 2001 werd de naam Doubleklik veranderd in Tik & Klik Internetdiensten.
Vanwege de grote vraag naar hostingpakketten is er besloten om vanaf dat moment betaalbare webhosting aan te bieden,momenteel biedt Tik & Klik 7 Linux pakketten aan.
Sinds 2002 zijn de producten uitgebreid met een redirect service, dedicated en co-located pakketten, inbelverbindingen en Bsmtp verbindingen. Inmiddels (januari 2008) worden er ongeveer 4.000 domeinnamen door Tik & Klik gehost.
Gemiddeld wordt er per jaar een uptime van 99,96% behaald.
Tik & Klik Internetdiensten is een bedrijf uit Assen dat de kwaliteit van de dienstverlening naar haar klanten hoog in het vaandel heeft staan en besteedt daarom veel aandacht aan service en ondersteuning.
Kortom een bedrijf dat service en kwaliteit aanbiedt tegen een zeer aantrekkelijke prijs!

Steun onze scouting groep met uw online aankopen!!

Met SponsorKliks kunt u nu zelf een financiële bijdrage leveren aan De Zwervers Assen, zonder dat het u een cent extra kost! Reserveer een restaurant of bestel online een pizza via o.a. Thuisbezorgd en uw sponsordoel ontvangt geld in de clubkas. Via de categorieën boven in het menu kunt u tevens bij diverse webwinkels als Wehkamp, Bol.com, Coolblue, Booking.com, Expedia en Zalando bestellen. Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan ook naar De Zwervers. En nogmaals, het kost u niets extra! Wilt u uw sponsordoel ook GRATIS sponsoren? Zorg er dan voor dat u voortaan uw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van De Zwervers.. Voor u een kleine moeite, voor uw sponsordoel directe inkomsten. Stelt u zich eens voor wanneer alle leden dit zouden doen? Vertel dit daarom door aan andere mensen die uw sponsordoel een warm hart toedragen.