App groep helpende handen

Af en toe kunnen we bij de Zwervers extra helpende handen gebruiken.

Hiervoor hebben we een whatsapp groep opgericht waar ouders of verzorgers kunnen zien welke hulp er nodig is. Je kan denken aan het helpen bij een opkomst of een opendag. Ook is er wel eens hulp nodig bij het schoonmaken of het wegbrengen van het afval naar milieupark Assen. Chauffers zijn bij ieder kamp welkom om de kinderen en het materiaal weg te brengen naar hun lokatie. De appgroep is puur functioneel en niet bedoeld vooralgemene reacties en discussies. Je kan je voor deze appgroep aanmelden door  ons een berichtje te sturen voorzien van je naam, naam van je kind en je 06 nummer. Wil je de appgroep verlaten dan kan dat uiteraard altijd op eigen gelegenheid.

Scoutinggroep De Zwervers biedt al sinds 1911 een leuke en leerzame vrijetijdsbesteding aan jongeren in en rondom Assen.
Vrijwilligers zijn de drijvende kracht achter Scoutinggroep De Zwervers.
Met hart en ziel zetten zij zich in om elke week een leuke opkomst te bedenken, bereiden ze kampen voor en wordt er onderhoud uitgevoerd op materiaal. Scoutinggroep De Zwervers ontvangt zijn financiën voor het grootste gedeelte uit contributie.
Een kleine subsidie van de Gemeente Assen en de vrijwilligers zetten zich regelmatig in bij evenementen om zo voor De Zwervers een extra inkomsten te bezorgen. Hulp kan bijvoorbeeld op de volgende manieren;

Help mee

Bij Scoutinggroep De Zwervers is altijd wel wat te doen.
Vrijwilligers zijn altijd welkom!
Leiding worden, een functie, of gewoon mee helpen met klussen of schoonmaken.
Het kan bij Scoutinggroep De Zwervers.
Meld u aan en er wordt zo snel mogelijk contact met u opgenomen.

Wordt donateur

Iedereen die Scouting een warm hart toedraagt kan donateur worden van Scoutinggroep De Zwervers. Door uw donatie levert u een bijdrage aan het ouderhoud van het materiaal, en het spel van scouting. U kiest zelf of u per kwartaal,  half jaar of jaarlijks aan Scoutinggroep De Zwervers wilt doneren. Elke donateur van 25 euro of hoger ontvangt gratis ons speciale jubileumboek

U kiest zelf of u per kwartaal,  half jaar of jaarlijks aan Scoutinggroep De Zwervers wilt doneren.

Elke donateur van 25 euro of hoger ontvangt gratis ons speciale jubileumboek

Eenmalige gift

U draagt Scouting een warm hart toe. Door middel van uw gift steunt u Scoutinggroep De Zwervers en draagt u bij aan het onderhoud van het materiaal, en het spel van Scouting. Door middel van het online machtigingsformulier machtigt u Scoutinggroep De Zwervers. Om éénmalig de door u opgegeven bedrag van uw rekening te incasseren. Incasseren gebeurt rond de 10e dag van het kwartaal. U kunt er ook voor kiezen uw gift zelf over te maken. U doet dit door uw gift over te maken op NL08INGB0005591053 tnv Scouting De Zwervers Onder vermelding van eenmalige gift.

Sponsoring

Sponsoring kan op vele manieren.
Wij staan open voor uw gedachte.

Door middel van het contactformulier kunt u uw idee aan ons bekend maken.
Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om tot een sponsorovereenkomst te komen.