Verhuur troep-gebouw

Op de begane grond bevinden zich 2 speel/slaap lokalen van elk ongeveer 70 m2 en een stafruimte(deze wordt verhuurd), de keuken en een toiletgroep. De keuken is voorzien van een koelkast, koffiezet apparaat, kookplaten, oven, afzuigkappen, bestek, borden en pannen voor 40 personen. Op de eerste verdieping bevind zich één grote ruimte van ongeveer 80 m2. De ‘natte cel’ met hierin één douche, drie vaste wastafels en een toilet. Het gebouw is voorzien van een brandmeldinstallatie.

Het terrein
Het gebouw is gelegen op een afsluitbaar terrein. Een deel van dit terrein heeft een goede grasmat en is geschikt voor kamperen. Tevens is een kampvuurplaats aanwezig. Dit alles is vanaf de openbare weg goed bereikbaar (ook met auto”s (alleen voor laden en lossen)). Door deze unieke omstandigheden, gebouw en kampeerterrein, kan de hele (Scouting)groep gezamenlijk op kamp. 

Mogelijkheden
Indien uw groep niet over kampeermaterialen kan beschikken bestaat de mogelijkheid deze bij ons te huren. Ook kookuitrustingen, branders, grote pannen (tot 50 liter), vuurtonnen en dergelijke behoren tot de mogelijkheden. Daarnaast is voor onze gasten tegen een vergoeding pionierhout beschikbaar.
Kortom volop mogelijkheden!!

Tarieven
De tarieven zijn op aanvraag verkrijgbaar bij de verhuurder.

Meer informatie?
Om het gebouw en terrein te bezichtigen kunt u contact opnemen met onze beheerder.